Kickstart Cultuurfonds

 

 

Kickstart Cultuurfonds is een tijdelijk noodfonds dat sinds juli 2020 producenten van professionele podiumkunsten, muziekpodia, musea én theaters ondersteunt bij corona gerelateerde kosten om publiek veilig te kunnen ontvangen. Wij zijn dankbaar en blij dat wij van dit fonds een hele mooie bijdrage hebben ontvangen!

Zo hebben wij onder andere mobiele uitgiftebalies kunnen aanschaffen voor het ontvangen van bezoekers en hebben wij extra flyers door Zeeuws Vlaanderen kunnen verspreiden met ons aangepaste Theaterprogramma 2021-2022.

Kickstart Cultuurfonds is een gezamenlijk initiatief van de Vrienden Loterij, VSB fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de VandenEnde Foundation. Het ministerie van OCW, Stichting Droom en Daad, Ammodo, Fonds 21, Zadelhoff Fonds/Zadelhoff Cultuur Fonds/Fonds Neven en Nichten van Zadelhoff, Stichting Elise Mathilde Fonds, Elisabeth Strouven Fonds, Stichting Zabawas en de Gravin van Bylandt Stichting hebben zich bij dit initiatief aangesloten.
Het is uniek dat zo’n groot aantal private cultuurfondsen met de Vrienden Loterij en het ministerie van OCW de krachten bundelt.