Welkom met Cinevillepas!

23 maart 2023

Welkom met Cinevillepas!

‘Cineville’ is de naam van de landelijke pas voor filmtheaters. De pas is specifiek bedoeld voor ‘veelkijkers’. Een Cinevillepas kost 22,50 euro per maand (of slechts 18,50 euro per maand voor wie jonger is dan 30 jaar) en daarmee kun je dan onbeperkt naar elk aangesloten filmhuis in het land gaan.

Het Ledeltheater zou daar als klein filmtheater alleen niet voor in aanmerking komen, maar dankzij het netwerk van de vier Zeeuwse filmtheaters, dus samen met Cinema Middelburg, Podium ’t Beest in Goes en fiZi in Zierikzee hebben we ons kunnen aansluiten bij Cineville. Een mooi resultaat van Zeeuwse samenwerking.

Voordelen van Cineville is dat het  bezoekers stimuleert wat vaker naar de film te gaan en wat avontuurlijkere films te kiezen. Het werkt heel simpel: de pas kan worden aangeschaft via: www.cineville.nl 

Wie in het bezit is van de pas kan telefonisch tickets bestellen bij het Ledeltheter (0117 452735) of op de bewuste dag en uur van de film aan ons filmloketje de Cinevillepas aanbieden. Dus NIET via onze website!

Naast het Ledeltheater kan de pas ook gebruikt worden voor een bezoek aan een van de andere drie genoemde Zeeuwse filmtheaters, maar dus ook aan vele andere aangesloten filmhuizen verspreid over het hele land.