Pieternel & Dick van Altena
Categorie:
country, muziek, Theater

Pieternel

Pieternel heeft een gevarieerd muzikaal programma samengesteld, waarin het rijke geluid van Nashville centraal staat. Ze speelt, met haar gitarist Leon Sibum, muziek van hedendaagse artiesten als Chris Stapleton, John Mayer en Lucius, maar ook klassiekers uit het country-, folk- en bluegrass songbook. Dolly Parton, Miranda Lambert en Bonnie Raitt passeren zeker de revue.

 

Dick van Altena

Het schouwburgpodium is allang geen onbekend terrein meer voor Dick van Altena. Met de showreeks Back to the country toert hij al een decennium lang door Nederland en België (en blijft dat doen). Daarnaast gaat hij nu met zijn eigen muziekproductie ‘Arm om je schouder’ de theaters in. De titel van het programma is ontleend aan Dicks compositie ‘Die arm om mijn schouder’ die inmiddels de status van evergreen heeft verworven.

Dick van Altena legt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van zijn bejubelde album ‘Novemberwind’ en zijn meest recente CD ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit het indrukwekkende country- en streektaaloeuvre van deze allround singer-songwriter die door voetbaljournalist, muziekkenner én Dick van Altena fan Johan Derksen als geniaal wordt omschreven.

 

Kaarten

8-04-2022/20.00uur/Pieternel & Dick van Altena18.00Vriendenprijs
8-04-2022/20.00uur/Pieternel & Dick van Altena20.00

.