MANNEN VAN NAAM met DE DUIVELSBRUG
Categorie:
muziek, muzikaal cabaret, show, Theater

Deze voorstelling is verplaatst van vrijdag 21 januari naar donderdag 3 november 2022.

 

Ooit stonden ze alle drie aan de basis van Pater Moeskroen. De laatste jaren bewijzen ze dat ze nog veel meer in hun mars hebben. De MANNEN VAN NAAM brachten al vier theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van FLAIRCK.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een gezellige huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Uiteraard ontbreken de vrolijke Keltische folkdeunen niet. Daarvoor brengen ze een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

 

Deze keer vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die als kapstok dient om juist de actualiteit te duiden. Om als spiegel te dienen: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

 

Kaarten

03-11-2022/20.00uur/Mannen van Naam16.00Vriendenprijs
03-11-2022/20.00uur/Mannen van Naam17.50

.