Xclusiv Company

Xclusiv Company


Info en tickets

“Tell me what makes me a man, or a woman. And who should I ask?!
Who am I when I’m just being myself, behind a mask?!
My sexuality is pure. Why can I embrace myself, but still society is insecure?!”

Een vurige dansvoorstelling over seksuele identiteit en diversiteit.

Er is steeds meer positieve aandacht voor seksuele (gender)diversiteit in de media en maatschappij. Toch is het voor veel mensen geen makkelijk onderwerp, of zelfs een taboe, om over te praten. Met TRASH LAKE wil Xclusiv de bewustwording en acceptatie van ieders persoonlijke seksuele identiteit, maar ook die van de (niet-heteroseksuele) ander, vergroten.

TRASH LAKE schijnt licht op verschillende belevingen van seksualiteit: van kuis tot kinky. Gebaseerd op persoonlijke verhalen van echte mensen. Tegenstellingen spelen een belangrijke rol: wat door de één als trash wordt gezien, is voor de ander juist dé manier om zich seksueel te uiten en vice versa. Toch zijn er ook verrassende parallellen te trekken.

In de voorstelling worden hiphop, modern, vogue, dancehall en andere (sexy) dansstijlen met elkaar gemixt tot een nieuwe vorm van contemporary dance. Alsof de bezoeker naar een flitsende videoclip kijkt, maar dan op het toneel. Gebracht vanuit het verhaal en de dans, waarbij muziek, videoprojecties, lichteffecten en spoken word de beleving en de betekenis versterken.

Xclusiv Company

Een interdisciplinair dansgezelschap uit Rotterdam, met wortels in de urban, hiphop en vogue cultuur.

‘Pursuing The Next Level in Performance, Always and in All Ways’

Datum
di 14-3-2023
Aanvang
20:00 uur
Genre
Dans
Entree
€ 18,50

Tickets

Datum
di 14-3-2023
Aanvang
20:00 uur
Genre
Dans
Prijs
Normaal: € 18,50
Vrienden: € 16,00