Marlene Bakker

Marlene Bakker


Info en tickets

Laat je meevoeren in een unieke luisterervaring over de magie van het noorden en waar het aardse Gronings naadloos aansluit op de hedendaagse indiepop.

“As n pad zo dudelk is, run ik zo haard as ik kin noar die.” Singer-songwriter Marlene Bakker zit vol verlangen, romantiek en… Oaventuren, zoals de titel van haar nieuwste album luidt. Het is haar tweede in het Gronings en de opvolger van RAIF (2018), dat haar de streektaalprijs opleverde, evenals shows op Noorderslag en Grasnapolsky, het voorprogramma van Daniël Lohues en twee theatertournees. Ieder loepzuiver nieuw lied laat zich luisteren als de tranentrekkende slotscène van een film. Melancholisch, menselijk, intiem en stevig in de Groningse grond geaard, reikt ze je de hand en vraagt ze je om met haar mee te gaan, het liefst in slow-motion.

In deze muziekvoorstelling zal Marlene haar nieuwe werk ten gehore brengen en tussendoor vertellen over welke avonturen zij is aangegaan. Samen met haar band bestaande uit gitarist Bernard Gepken (Daniël Lohues, Maaike Ouboter, Rob Dekay), bassist Reyer Zwart (Alex Roeka, VanWyck, Daniël Lohues), toetsenist Ferry Lagendijk (Duncan Laurence, Gare du Nord, Daniel Lohues) en drummer Micha Porte (Pitou, Luwtern, Remy van Kesteren), zal ze de mooiste liedjes van haar beide albums spelen.

 

Incl. Pauzedrankje

 

Datum
wo 18-12-2024
Aanvang
20:00 uur
Genre
Muziek
Entree
€ 22,00

Tickets

Datum
wo 18-12-2024
Aanvang
20:00 uur
Genre
Muziek
Prijs
Normaal: € 22,00
Vrienden: € 20,00