Mannen van Naam

Mannen van Naam


Info en tickets

Hoe zou het toch komen dat zo’n klein land als Ierland over de hele wereld bekend staat om zijn muziek, van weemoedige ballades en razendsnelle reels en jigs tot moderne hedendaagse popmuziek? En hoe komt het dat de Mannen van Naam zich hun hele muzikale carrière hebben laten inspireren door Ierse en Schotse muziek? Die invloeden waren al goed te horen in hits als Laat Maar Waaien en Hela Hola (Tuthola) uit hun vroeger jaren bij Pater Moeskroen.

 

In dit theaterprogramma gaan de Mannen op zoek naar die Keltische roots. Ze reizen naar Ierland en komen terug met mooie, spannende en hilarische verhalen waaruit veel duidelijk zal worden. Het resultaat is een compleet Iers programma met tal van klassiekers, onder andere van The Dubliners en The Pogues. Muziek die je meeneemt over de groene heuvels tot diep in de Ierse pubs. En uiteraard wordt elk nummer in het typische Mannen van Naam-jasje gestoken.

 

Zanger/gitarist Ton Smulders zorgt met zijn humoristische verhalen voor de optimale sfeer. De andere mannen, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven, brengen een scheepslading aan instrumenten mee, waaronder Ierse whistles, banjo, accordeon en doedelzak. En alsof het niet genoeg is, komt speciaal voor deze gelegenheid de virtuoze fiddleplayer Siard de Jong mee. Slainte!

 

Na afloop van de muzikale voorstelling hebben de Mannen een fantastische toegift in petto, namelijk een echte Ierse PubQuiz. Wil je dat alles meemaken, koop dan kaartjes voor deze Ierse avond van Mannen van Naam! En het wordt zoals de Pogues het al zongen: Fiësta!


Incl. Pauzedrankje

Datum
do 6-3-2025
Aanvang
20:00 uur
Genre
Muziek
Entree
€ 19,50

Tickets

Datum
do 6-3-2025
Aanvang
20:00 uur
Genre
Muziek
Prijs
Normaal: € 19,50
Vrienden: € 17,50