Diederik Jekel

Diederik Jekel


Info en tickets

Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat op je werk niet over grote onderwerpen zoals de oplossingen voor klimaatverandering, de stikstofcrisis of wat er nou precies voor de oerknal was? Gaan discussies op social media niet over lastige kwesties als bestaat buitenaards leven, is kernenergie nuttig, waarom dromen we, hoe lossen we de huizencrisis op, wanneer nemen computers mijn baan over en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten?

Deze en meer belangwekkende kwesties worden behandeld in Diederik's nieuwe voorstelling: Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen. Eén avond en je kunt gegarandeerd meepraten met de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen. Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt zodat je zelf een standpunt in kan nemen.

 

Stel je vraag

Voorafgaand aan de voorstelling kan het publiek zelf vragen voor Diederik opschrijven en in een daarvoor bestemde EHBMO doos stoppen. Deze vragen worden vervolgens tijdens de voorstelling door Diederik vakkundig en zo goed mogelijk beantwoord.

 

 

Incl. Consumptie

 

Datum
do 8-12-2022
Aanvang
20:00 uur
Genre
College
Entree
€ 20,00

Tickets

Datum
do 8-12-2022
Aanvang
20:00 uur
Genre
College
Prijs
Normaal: € 20,00